Skip links

Predsoblja po mjeri

DAMA Design interior - Predsoblja po mjeri

Dama Design Interior dizajnira te izrađuje sve vrste ormara i komoda za predsoblja. Za Vas planiramo i štedimo, te vas savjetujemo o svakom detalju kojeg ugrađujemo u naše ormare po narudžbi. Opremite svoj hodnik ormarima, komodama ili efektnim ugradbenim zidnim policama sa ogledalom.

Dobro dizajniran hodnik može se rasporediti na više načina u raznim kombinacijama, materijalima i bojama. Hodnik glasi kao “sekundarno” područje u usporedbi sa drugim sobama. Iz tog razloga, važno je pažljivo ga planirati i opremiti kako bi komode, ormari, police i ogledala bile ne samo estetski ugodne, već i funkcionalne te u skladu sa stilom ljudi koji ih koriste, a sve kako bi se stvorio šta impresivniji dojam ulaza u vaš stan ili kuću. Fokus svakog predsoblja mora biti: prostranost, pohrana, estetska usklađenost sa vratima, parketom i zidovima.

DAMA Design Interior

Nudimo vam jedan dio primjera ugradbenih ormara za predsoblja u našoj izvedbi, te idejna rješenja, koja vam mogu poslužiti kao ideja za lakši odabir: komponenata, materijala, boja i slično. Dama Design Interior Vam je na raspolaganju od prvog kontakta do krajnje isporuke. Mi smo tu da Vam ponudimo najbolje savjete – uvijek uvažavamo Vašu apsolutnu slobodu planiranja. Nudimo Vam različite širine kreiranja i bezbroj varijanti raznih materijala i sistema koje ugrađujemo, te ostalih elemenata koji vam pružaju priliku da vaš namještaj kupljen kod nas izgleda točno onako kako ste ga zamišljali.

Predsoblja po mjeri

DAMA Design
predsoblja po mjeri

Vrijednost proizvodnje i stvaranje tradicije Made in Croatia.

DAMA Design dizajnira i stvara kvalitetna predsoblja i ostali namještaj po mjeri vlastite proizvodnje. Mi stvaramo mjesta posvećena obitelji, prijateljima i dobrom osjećaju zajedništva.Gradimo prostor u kojem ćete doživjeti jedinstvene emocije. Ističemo se svojom sposobnošću kreiranja modernih i personaliziranih ručno izrađenih kuhinja, koje se mogu savršeno prilagoditi svim prostornim izazovima te stilovima opremanja.

Dizajniramo Vaše predsoblje
u samo 48 sati

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg web iskustva. Pravila privatnosti.