Skip links

O nama

Dama Design interior

DAMA Design Interior d.o.o. čini tim mladih i iskusnih pojedinaca koji su prisutni u sektoru opremanja interijera i rade u proizvodnji namještaja dugi niz godina. Posjedujemo dugo iskustvo i značajan broj završenih projekata u Hrvatskoj i inozemstvu. Naš tim je posvećen planiranju i opremanju svih vrsta poslovno stambenih prostora. Bavimo se detaljnom i predanom izradom namještaja po mjeri od prirodnog drveta, svih vrsta pločastih i kombiniranih materijala po želji kupca.

DAMA Design Interior nudi širok raspon rješenja za vas, visokokvalitetna profesionalna logistika uključuje: planiranje, nabavu materijala, izradu vašeg namještaja, dostava namještaja na vašu adresu i profesionalna montaža. DAMA Design interior također organizira te koordinira sve vrste uređenja zahtjevnih objekata poput: stanova, kompletnih kuća-vila, uređenje hotela, medicinskih klinika i apartmana. Izrađujemo sve vrste kuhinja po mjeri,ugradbene ormare i walk-in ormare.

Opremamo dnevne boravke, spavaće i dječje sobe, izrađujemo kupaonski namještaj. Nudimo razna rješenja za sve vrste predsoblja i prostorija u potkrovlju. Pored toga izrađujemo 3D vizualizaciju vašeg namještaja. Stojimo vam na raspolaganju za sve vaše želje i potrebe, od prvog momenta do krajnje isporuke.

DAMA Design Interior

Kuhinje po mjeri | Izrada namještaja po mjeri

DAMA Design kuhinje

DAMA Design kuhinje

Naše visokokvalitetne kuhinje koje temeljimo na vašim idejama, zahvaljujući raznolikim mogućnostima i dizajnerskim rješenjima koje nudimo za vas, te široku lepezu kvalitetnih materijala, pretvaraju Dama Design kuhinje ne samo u prostor za kuhanje, već stvaraju stil i okruženje za život. Mi smo tu da vam ponudimo najbolje savjete – uvijek uvažavamo vašu apsolutnu slobodu planiranja. Nudimo vam različite širine kreiranja i bezbroj varijanti raznih kuhinjskih elemenata i ugradbenih mehanizama izvlačnih sistema, koji će vam u konačnici pružiti priliku da vaša kuhinja izgleda točno onako kako ju zamišljate, lijepo i funkcionalno.

NAMJEŠTAJ PO NARUDŽBI

Sav namještaj i predmete dizajniramo i realiziramo mi u bliskoj suradnji s kupcem. DAMA Design, je vaš kompetentan kontakt kada se radi o izradi namještaja po mjeri. Bez obzira radi li se o individualnim zahtjevima kupca za potrebe planiranja dizajna kuhinje, ormara ili kupaonice i predsoblja, radi li se o zahtjevima poslovnih subjekata, za opremanje njihovih gospodarskih prostora - DAMA Design za vas razmišlja, planira i proizvodi kvalitetu po mjeri!

Sve je jednostavno uz DAMADesign!

Ugovorite praktičan namještaj po mjeri koji može biti lijep kao da je iz časopisa. To je činjenica! Rado ćemo za Vas dizajnirati komade namještaja prema Vašim potrebama. Moguće je birati različite vrste površina i rubove u kontrastnim bojama koji daju upečatljivi naglasak. Za Vas na ugovoreni namještaj ugrađujemo i sustave rasvjete koji naglašavaju cjelokupni izgled i ističu željene elemente. Rado ćemo za Vas biti kreativni.

Dizajniramo Vašu kuhinju u samo 48 sati

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg web iskustva. Pravila privatnosti.