Skip links

Komode po mjeri

DAMA Design interior - Komode po mjeri

Dama Design Interior dizajnira te izrađuje sve vrste komoda za predsoblja, radnih prostora, spavaćih i dječijih soba. Za Vas planiramo i štedimo, te vas savjetujemo o svakom detalju kojeg trebate vezano za dizajn te izradu komode.

Kako kvalitetno odabrati komodu

Visoka ili niska, tanka ili XXL, za sobu ili za ulaz u vaš stan ili kuću. Prilikom odabira komode u igri je mnogo varijabli i važno je biti u stanju pronaći kompromis između dizajna i funkcionalnosti. Ovaj komad namještaja prisutan je u svim domovima i često ju vidimo u nekoliko prostorija iste stambene jedinice.

DAMA Design Interior

U dnevnom boravku, u ulaznom hodniku, u glavnoj spavaćoj sobi i što je najvažnije, u dječjoj sobi. Očito, za svaki prostor postoji potreba za prepoznavanjem stila, raspoloženja i dizajna koji se razlikuje od ostalih, tako da će se komoda savršeno uklopiti s namještajem koji je već prisutan u sobi, te svakako opravdati svoju ulogu u prostoru koji joj namjenite.

Za ulaz će biti moguće odabrati visok i tanak model gdje eventualno, možete pohraniti ključeve, pribor i sve što obično nađete u rukama kada se vratite kući. Za dvokrevetnu sobu s druge strane, važno je da je izuzetno prostrana, ali da se najbolje uklapa s namještajem. Sobe su sve manje i manje, ali je za pohranom sve veća. Upravo iz tog razloga, komode također pronalaze pravo mjesto u dnevnom boravku. Među predloženim modelima možete vidjeti različite materijale, boje i kompozicije koje smo izradili u našem aranžmanu. Jedan od trend modela komoda koji je tražen, nudi zanimljivo rješenje u sirovom drvu i obojenom čeliku, savršeno se uklapa u dom inspiriran industrijskim stilom, naročito ako se radi o obnovljenom potkrovlju.

DAMA Design Vam je na raspolaganju od prvog kontakta do krajnje isporuke. Mi smo tu da Vam ponudimo najbolje savjete – uvijek uvažavamo Vašu apsolutnu slobodu planiranja. Nudimo Vam različite širine kreiranja i bezbroj varijanti raznih materijala i sistema koje ugrađujemo, te ostalih elemenata koji vam pružaju priliku da vaš namještaj kupljen kod nas izgleda točno onako kako ste ga zamišljali.

Komode po mjeri

DAMA Design
komode po mjeri

Vrijednost proizvodnje i stvaranje tradicije Made in Croatia.

DAMA Design dizajnira i izrađuje kvalitetne komode i ostali namještaj po mjeri vlastite proizvodnje. Mi stvaramo mjesta posvećena obitelji, prijateljima i dobrom osjećaju zajedništva.Gradimo prostor u kojem ćete doživjeti jedinstvene emocije. Ističemo se svojom sposobnošću kreiranja modernih i personaliziranih ručno izrađenih kuhinja, koje se mogu savršeno prilagoditi svim prostornim izazovima te stilovima opremanja.

Dizajniramo Vašu komodu
u samo 48 sati

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg web iskustva. Pravila privatnosti.