Skip links

Kupaonice po mjeri

DAMA Design interior - Kupaonice po mjeri
Dama Design za vas dizajnira te izrađuje sve vrste kupaonskih elemenata-komponenti: ormara, polica, ormara za bojlere, komplete za kupaonice po želji. Za vas štedimo vrijeme i novce te vas savjetujemo o svakom detalju koji se ugrađuje u vaš kupaonski prostor. Prije nego krenemo u izradu vaših kupaonskih elemenata, potrebno je sve pažljivo razmotriti. S obzirom da je svaka kupaonica drugačija te traži individualan pristup, važno je obratiti pažnju na sve detalje:
Koliki je kupaonski prostor?
Gdje je idealno mjesto za postaviti ormarić ili komplet elemenata u odnosu na tlocrtni postav kupaonice (tuš, kada, bojler, instalacije, veš mašina).
Koji vam se materijali najviše sviđaju, te koji materijal je kvalitetom pogodan za ugradnju u prostor sa većom količinom vlažnosti zraka?
Kakve sisteme trebamo ugraditi za kupaonski namještaj ?

Naša dugogodišnja iskustva i stručni djelatnici, pokazat će vam slikovito, kako može izgledati vaš kupaonski namještaj. Zajamčeno ćete pronaći svoj ugodni kutak za omiljenu kupku ili jednostavno uživanje u svojoj novoj kupaoni. Naši primjeri kupaonskog namještaja i razna uređenja u našem aranžmanu, te Idejna rješenja, mogu Vam poslužiti kao ideja za lakši odabir komponenata, materijala, boja i slično. Dama Design Vam je na raspolaganju od prvog kontakta do krajnje isporuke. Mi smo tu da vam ponudimo najbolje savjete – uvijek uvažavamo vašu apsolutnu slobodu planiranja.

DAMA Design Interior

Kupaonice po mjeri

DAMA Design
KUPAONICE PO MJERI

Vrijednost proizvodnje i stvaranje tradicije Made in Croatia.

DAMA Design dizajnira i izrađuje kvalitetne kupaonice i ostali namještaj po mjeri vlastite proizvodnje. Mi stvaramo mjesta posvećena obitelji, prijateljima i dobrom osjećaju zajedništva.Gradimo prostor u kojem ćete doživjeti jedinstvene emocije. Ističemo se svojom sposobnošću kreiranja modernih i personaliziranih ručno izrađenih kuhinja, koje se mogu savršeno prilagoditi svim prostornim izazovima te stilovima opremanja.

Dizajniramo Vašu kupaonicu
u samo 48 sati

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg web iskustva. Pravila privatnosti.