Skip links

Projekt Zvonimirova – Zagreb

Novouređeni stan u Zagrebu smo sukladno dogovoru s klijentima isplanirali i opremili na zadovoljstvo obitelji koja ga koristi. Vođeni idejom da klijent u konačnici mora biti maksimalno zadovoljan, sve želje i zahtjevi klijenata postaju naš najveći izazov, ali i zadovoljstvo. Tako smo za ovaj stan pripremili iznimno nježne tonove boja za prostorije koje se vremenski najviše koriste. Također su korišteni jedinstveni detalji koji u isto vrijeme ukrašavaju prostor te nude savršenu dobrodošlicu svakome tko boravi ili posjećuje ovaj predivan stan.

Kuhinju smo izradili u nježno sivoj varijanti s ukladama. U produžetku kuhinje postavljen je otok kojeg smo osmislili kao njenu centralnu figuru koja ujedno osigurava i veći skladišni kapacitet uz poseban dio za pohranu boca. Kuhinji i otoku smo dodali zidnu oblogu i radnu ploču iznimno elegantnog materijala bijelog kvarca koji joj pružaju profinjenost i dugovječnost, ali i lakoću pri svakodnevnom korištenju. Vratima, koja se otvaraju bez imalo napora, dodane su atraktivne zlatne ručkice koje potvrđuju da ova kuhinja doista šarmira na prvi pogled.
Kuhinju smo spojili s ostalim prostorom ovoga lijepoga stana s visokim ormarom do stropa, također dizajniranim u istom materijalu kojega smo koristili za kuhinju. Ovime je dobiven nastavak mirnih tonova prisutnih na kompletnom projektu. Ormar raspolaže s pregrštom različitih kombinacija prostora za skladištenje kao i ugradbeni hladnjak.

Kako bi ovome projektu pridodali izraženi karakter, kupaonicu smo opremili u izuzetno jaku, ali prirodnu boju dekora Tikovina Makalo. Unutrašnjost kupaonskog ormara posjeduje mnoštvo skladišnog prostora te se koristi i kao „vešeraj“ pa su u njega ugrađeni perilica i sušilica rublja. Njime se u potpunosti pokriva sustav toplinskih instalacija koje se sada u prostoru više ne primjećuju.
Ovaj projekt već na prvi pogled karakterizira novi „open-space“ prostor koji nudi sadržaj i organizaciju prostora kuhinje-hodnika-dnevnog boravka i kupaonice visoke estetske i formalne vrijednosti. Isti je realiziran unutar profesionalnog strukovnog pristupa i označava ostvarenje još jednog izazovnog i uspješno završenog projekta.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg web iskustva. Pravila privatnosti.