Skip links

Projekt SD – Zagreb

Realizirali smo obiteljski projekt za naše kupce u Zagrebu. U novo renoviranoj kući na prvoj  etaži ugradili smo bijelu kuhinju visokog sjaja, kombiniranu s bočnim policama od poda do  stropa. Kuhinju smo planirali u dvije boje, tako da smo impresiju kuhinje izazvali sa  robusnom radnom pločom L-oblika, te zidnom oblogom u dekoru prirodnog drveta.  Kuhinjske fronte bez ručki su moderno i elegantno rješenje za kuhinjski namještaj.  Uklanjanjem vidljivih ručki i gumba, prednje strane kuhinjskih ormara i ladica izgledaju glatko  i ravno. To kuhinji daje minimalistički i uredan izgled koji se savršeno uklapa u moderne  koncepte stanovanja.

Radna ploča i zidna obloga u dekoru prirodnog drveta je odličan kontrast bijeloj kuhinji  visokog sjaja. Drvo daje kuhinji toplinu i udobnost te stvara atmosferu dobrodošlice. L  površina radne ploče se može koristiti kao praktičan prostor ili za radnu površinu, a također  nudi prostor za kuhinjske aparate ili ukrase. Ova radna ploča zajedno sa zidnom oblogom  upotpunjuje cjelokupni izgled kuhinje. Radna ploča je posebno robusna i otporna na  ogrebotine i mrlje. Lako se održava i čisti, što je posebno važno u kuhinji koju koristi obitelj.

Rezultat je kuhinja koja ne samo da izgleda moderno i elegantno, već je funkcionalna i praktična. Ova bijela kuhinja visokog sjaja u medijapanu izgleda bezvremenski te se savršeno uklapa u  mnoge različite stilove interijera. Fronte su glatke i reflektiraju svjetlost, što doprinosi svijetloj
i prijateljskoj atmosferi u kuhinji. U sobi za goste izradili smo poluotvoreni garderobni ormar, također u bijeloj nijansi i  drvenom dekoru unutarnjeg sjedećeg prostora ormara, te veliki garderobni ormar,  kombiniranih površina i velikog skladišnog prostora.

Na drugoj etaži uz same stepenice koje vode do potkrovlja, izradili smo i postavili pregradni  samostojeći panel sa komodom za TV. Komoda i TV panel su također kombinirani u bijeloj  nijansi visoki sjaj i prirodnog drveta.  U sobi ovog prostranog potkrovlja smo implementirali još dvije komode također u MDF bijeli  visoki sjaj sa drvenim policama. Korištenjem komoda i zidnih polica iznad u prostoru punih  krovnih kosina, prostor je optimalno iskorišten te nudi jednostavno i praktično rješenje za  skladištenje stvari i dobivanje korisnih površina

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg web iskustva. Pravila privatnosti.