Skip links

Kuhinja Zvonimirova – Zagreb

Novouređeni stan u Zagrebu smo sukladno dogovoru s klijentima isplanirali i opremili na  zadovoljstvo obitelji koja ga koristi. Vođeni idejom da klijent u konačnici mora biti  maksimalno zadovoljan, sve želje i zahtjevi klijenata postaju naš najveći izazov, ali i  zadovoljstvo. Tako smo za ovaj stan pripremili iznimno nježne tonove boja za prostorije koje  se vremenski najviše koriste. Također su korišteni jedinstveni detalji koji u isto vrijeme  ukrašavaju prostor te nude savršenu dobrodošlicu svakome tko boravi ili posjećuje ovaj  predivan stan.

Kuhinju smo izradili u nježno sivoj varijanti s ukladama. U produžetku kuhinje postavljen je  otok kojeg smo osmislili kao njenu centralnu figuru koja ujedno osigurava i veći skladišni  kapacitet uz poseban dio za pohranu boca. Kuhinji i otoku smo dodali zidnu oblogu i radnu  ploču iznimno elegantnog materijala bijelog kvarca koji joj pružaju profinjenost i  dugovječnost, ali i lakoću pri svakodnevnom korištenju. Vratima, koja se otvaraju bez imalo  napora, dodane su atraktivne zlatne ručkice koje potvrđuju da ova kuhinja doista šarmira na  prvi pogled.

Kuhinju smo spojili s ostalim prostorom ovoga lijepoga stana s visokim ormarom do stropa,  također dizajniranim u istom materijalu kojega smo koristili za kuhinju. Ovime je dobiven  nastavak mirnih tonova prisutnih na kompletnom projektu. Ormar raspolaže s pregrštom
različitih kombinacija prostora za skladištenje kao i ugradbeni hladnjak. Kako bi ovome projektu pridodali izraženi karakter, kupaonicu smo opremili u izuzetno jaku,  ali prirodnu boju dekora Tikovina Makalo. Unutrašnjost kupaonskog ormara posjeduje  mnoštvo skladišnog prostora te se koristi i kao „vešeraj“ pa su u njega ugrađeni perilica i  sušilica rublja. Njime se u potpunosti pokriva sustav toplinskih instalacija koje se sada u  prostoru više ne primjećuju.

Ovaj projekt već na prvi pogled karakterizira novi „open-space“ prostor koji nudi sadržaj i  organizaciju prostora kuhinje-hodnika-dnevnog boravka i kupaonice visoke estetske i  formalne vrijednosti. Isti je realiziran unutar profesionalnog strukovnog pristupa i označava
ostvarenje još jednog izazovnog i uspješno završenog projekta

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg web iskustva. Pravila privatnosti.